8 september – Zevenhuizen

Lions Club Zevenhuizen organiseert op 8 september 2012 voor de derde maal met ondersteuning van de Skymasters een unieke rally voor klassieke en/of sportieve autos, cabrio’s en youngtimers. Het inschrijven voor dit evenement is mogelijk door het inschrijfformulier in te vullen en dit op te sturen naar de organisatie (lionszuidplasrally@gmail.com).

zuidplas

De LZR voert U langs de mooiste wegen en plaatsen in de wijde omtrek. U zult genieten van het uitzicht en verbaasd staan van het natuurschoon dat zich in uw directe omgeving bevindt. U zult echter ook scherp op moeten letten op andere zaken. De LZR is namelijk een rit met een uitdaging. Niet alleen de vaardigheden van de navigator op het gebied van kaart lezen zullen op de proef worden gesteld.
In het routeboek zijn vragen en opdrachten verwerkt die een scherp oog en scherpe geest van de gehele equipe vereisen.
Ervaring of speciale kennis is niet vereist, onafhankelijk van uw plaats in het eindklassement zult u een bijzondere dag beleven. 

De opbrengst van de Zuidplas Rally is bestemd voor lokale goede doelen.

De “Lions Zuidplas Rally” gaat van start om 10.00 uur vanaf ‘La Baraque’ in Zevenhuizen waar ook de inschrijving en finish zal zijn. Inloop is vanaf 09.00 uur. Deelnamekosten zijn € 170,- per equipe van 2 personen (bestuurder en navigator). U krijgt daarvoor een rallyschild, 2 deurstickers en een volledig verzorgd en uitdagend dagprogramma, met lunch en buffetdiner. Extra passagiers betalen € 55.- p.p.

Maximaal 75 equipes kunnen deelnemen. Inschrijven kan tot 15 augustus door het invullen en opsturen van het inschrijfformulier. U ontvangt dan een bevestiging met een factuur. Voor meer informatie kunt u ons mailen via lionszuidplasrally@gmail.com

Een impressie van dit evenement vindt U op onze website: http://www.lions.nl/zevenhuizen

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.