Amersfoort – zondag 2 september 2011

Klassieke motor, brommer en auto puzzeltoertocht voor jong en oud. Voor auto’s, motors en brommers van 25 jaar en ouder (bouwjaar voor 1986)

vathorst 1

Het wordt voor ons de derde editie naar vertrouwd recept:

Ontvangst bij het iCentrum in Vathorst vanaf 10:00 uur en start van de route tussen 11.00 en 11:30 uur.
Tussen 10:00 en 11:00 selecteren de deelnemers de mooiste auto en tweewieler, wees daarom op tijd om zelf in de prijzen te kunnen vallen.
Vanaf 14:30 komen de deelnemers aan op de Hamsweg In Hoogland.
Daar kunt u nog bijpraten en elkaars voertuig bewonderen.
Prijsuitreiking rond 17:00 uur.

De weg van de start naar de finish is uiteraard wel een geheel andere dan voorgaande jaren. Op dit moment leggen wij daar de laatste hand aan, wij zullen er weer een mooie route van te maken.

Deelnemen
Ook dit jaar kunnen wij dankzij onze trouwe sponsors het inschrijfgeld laag houden: € 12,50 per voertuig. Vooraf te betalen via overschrijving; betaalinstructies staan bij het inschrijfformulier op de site. Wacht niet te lang met inschrijven aangezien wij maximaal 70 oldtimers kunnen laten deelnemen.

vathorst 2 e1312876168612

De Vathorstrally is geen snelheidswedstrijd. U dient zich te houden aan de verkeersregels. Misschien moet u zich nog wel hoffelijker gedragen dan normaal, zodat wij deze gezellige rally kunnen blijven organiseren.

Inschrijven en meer informatie: www.vathorstrally.nl
Het email adres voor vragen is: vathorstrally2011@gmail.com

Hopelijk tot ziens op zondag 2 september 2011.

Johan van Middelaar en Willem Struijs

 

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.