logo lionsUlvenhout – 11 september 2011

Op zondag 12 september 2010 organiseert Lionsclub Breda Host voor de vierde maal de Bredase Lions Rally. Hieraan kunnen zowel oldtimers als cabrio´s deelnemen. Voor deelnemende oldtimers geldt dat zij 25 jaar of ouder moeten zijn, cabrio´s mogen eventueel ook vers uit de showroom komen. Er is een tourklasse als standaardklasse, en speciaal
voor gevorderden is er een sportklasse.

De opbrengst van deze rally gaat weer naar een goed doel. Dit jaar is gekozen voor de Stichting  “Child at Venture“, die zich toelegt op het verstrekken van microkredieten in de
derde wereld.

lions bredaDeze 4e Bredase Lions Rally gaat om 10.30 uur van start vanaf de Fazanterie in Ulvenhout, waar ook de finish zal zijn. De starttafel aldaar is open vanaf 09.00 uur. Deelname kost 150 euro per equipe van twee personen (bestuurder en navigator), inclusief 2 rallyschilden, 2 deurfonds, en een volledig verzorgd dagprogramma met lunch, theepauze en aansluitend buffetdiner met prijsuitreiking.

Het maximaal aantal deelnemers is 75 equipes. Inschrijven kan door overmaking van het inschrijfgeld op rekening 22.56.23.897 ten name van Stichting Activiteiten Lions Club Breda Host te Bergen op Zoom, o.v.v. Bredase Lions Rally. U kunt zich aanmelden via www.lionsrally.nl. Zodra aan beide voorwaarden is voldaan, ontvangt u een bevestiging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.