Winschoten – Zaterdag 26 mei 2012

De Lions Club Winschoten organiseert op zaterdag 26 mei 2012 de 5e editie van de Lions Tellerlikker Rally, tevens haar 1e lustrum! De rally is bedoeld voor oldtimers van 25 jaar en ouder. In overleg is het mogelijk eveneens deel te nemen met overige bijzondere auto’s en/of cabrio’s (jonger dan 25 jaar).

tellerlikker 2012

De Lions Club Winschoten zal het batig saldo van de rally onder andere doneren aan 2 (regio gebonden) goede doelen. De rally zal wederom worden uitgezet door Jan Hulzebos, alom bekend met deze tak van sport. Ook dit jaar wordt het weer een interessante, goed uitgezette rally. Hierbij zal het zogenaamde “bol-pijl systeem” worden gehanteerd. Een professioneel serviceteam, rallyschild, deurnummers (stickers) en deskundige begeleiding maken onderdeel uit van deze dag. Tevens krijgt iedere deelnemer een aandenken.

De rally zelf zal traditiegetrouw starten vanuit het hart van Winschoten, het Marktplein, waar u zult worden ontvangen met een ontbijt en een briefing over de rally. Daarna zal er een route van ca. 180 kilometer door het mooie Groningse en Drentse landschap worden gereden.
Na een smakelijke en uitgebreide lunch en een aantal tussenstops zal de rally uiteindelijk eindigen in Midwolda. Daar zal de dag worden afgesloten met o.a. een officiële prijsuitreiking en een uitgebreid warm- en koud buffet. Daarbij is er alle tijd om bij te praten met de mede rallyrijders over deze bijzondere dag.

Het inschrijfgeld voor de compleet verzorgde rally bedraagt € 135,- per equipe van 2 personen. Er is ruimte voor maximaal 60 equipes (i.c. 120 personen) dus schrijf je snel in, want net als de vorige edities: vol = vol! Solorijden is derhalve niet toegestaan.

Na het grote succes van de voorgaande 4 edities en het aantal vooraanmeldingen van deelnemers belooft het ook voor 2012 weer een succes te worden! Indien u met uw bedrijf als sponsor wil optreden (ook mogelijk in combinatie met zelf meerijden), verwijzen wij u naar het beschikbare sponsorpakket. Alle sponsoren worden duidelijk vermeld in het routeboek (inclusief minimaal 1 full colour advertentie van uw bedrijf) en (afhankelijk van het gekozen sponsorpakket) op de start- en finishboog. Tevens wordt er veel aandacht gegeven door diverse mediakanalen aan deze rally.

Voor inlichtingen/inschrijving kunt u contact opnemen met Lions: Johan Rolfers (06-46355949) of Menne Kamp (06-51854981)

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.