Nijmegen/Heteren – zaterdag 3 september 2016

Met een fantastische jubileumeditie achter de rug en een record aantal deelnemers wil de JuPla-rallyorganisatie de komende 5 jaar verder groeien in het aantal deelnemers en in ambiance! Op zaterdag 3 september 2016 gaat de 6e editie van start.

JE05092015 Jupla 088De organisatie is trots op het kamersponsorschap bij het Ronald McDonald Huis Nijmegen en dankt deelnemers en sponsoren zonder wie dit niet was bereikt. Het geeft een extra dimensie aan de rally, de jeugd is de toekomst.

JuPla Business Rally Nijmegen levert een breed deelnemersveld op. Door de gezellige en ongedwongen sfeer vinden de deelnemers aan de hand van het bolletje-pijltje systeem de route naar de unieke locaties die worden aangedaan. Na afloop van elke etappe is er voldoende tijd voor het ontmoeten van collega-deelnemers, ontspanning en netwerken op de unieke lunchlocaties en de fraaie finishplaatsen. De kosten per equipe zijn €170,-.

Programma
Vanaf 9:00 uur worden de deelnemers verwacht bij het Porsche Classic Center Gelderland. De eerste deelnemers zullen om 10:00 uur van start gaan en zullen de prachtige landschappen in de Betuwe en de Veluwe ontdekken. Omstreeks 12:30 uur staat een heerlijke lunch klaar in het prachtige kasteel Doorwerth. Vervolgens worden om 17:00 uur de eerste equipes verwacht bij het Belvedère te Nijmegen.

JE05092015 Jupla 148

Inschrijven
Inschrijving voor de 6e JuPla Business Rally Nijmegen is mogelijk via het inschrijfformulier dat u kunt vinden op de website (www.jupla.nl/brn). Deze kunt u invullen en mailen naar brn@jupla.nl.

Sponsoring
Naast individueel inschrijven zijn er ook diverse sponsor mogelijkheden, bijvoorbeeld twee teams aanmelden inclusief exposure. Hoe leuk is het om samen met een goede relatie te rijden?! Zie de website voor de sponsormogelijkheden. Daarnaast kunt u de organisatie vragen naar de verschillende mogelijkheden om de gewenste exposure bij dit succesvolle evenement te realiseren.

Tot ziens bij de 6e editie van de JuPla Business Rally Nijmegen op zaterdag 3 september 2016!

Website: www.jupla.nl/brn

Jouw rally ook op www.rallyevenementen.com? Mail de redactie.
rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.