Zaterdag 10 september 2011

reestland logoDe voorbereiding voor de 8e rally op zaterdag 10 september 2011 is alweer in volle gang,
Waar de reis naar toe gaat houden we nog geheim, maar het belooft weer een leuk spektakel te worden, met een spetterende afsluiting. Ook dit jaar hopen wij weer op een grote deelname. Alleen oldtimers, oftewel auto’s ouder dan 25 jaar en cabrio’s van alle leeftijden mogen deelnemen.

Zeker zijn van deelname? Meldt u dan direct aan. Voor meer informatie gaat u naar www.reestlandrally.nl.

Waar doet u het voor?
De opbrengst van de rally komt ten goede aan een goed doel. Dit jaar is dat het Hospice Eesinge Meppel. Zij bieden huisvesting, gastvrijheid, verpleging/verzorging en begeleiding aan mensen die ongeneeslijk ziek zijn en zich op de door hen zelf gekozen wijze willen voorbereiden op hun sterven. U kunt daar uw steentje aan bijdragen door deel te nemen aan de rally.

reestland

Vorig jaar kwam de opbrengst van de rally ten goede aan de stichting Hartedroom (www.hartedroom.nl). De stichting wil kinderen die lijden aan kindercardiomyopathie helpen. Het betreft een vaak aangeboren hartspierziekte en er is veel onderzoek nodig. Daarnaast zet de stichting zich in om de levenskwaliteit van deze zieke kinderen te verbeteren. De Reestlandrally ondersteunde deze stichting met de opbrengst van de rally 2010.

De Reestland Rally is een initiatief van Rotary Staphorst Reestland.

Kerkweg 22
7955 AA  IJhorst
Staphorst
info@reestlandrally.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.