14 september 2014 – Breda

Op zondag 14 september 2014 wordt alweer de 8e editie verreden. Dit jaar wordt het een extra speciale rally!

Oktober 1944, Breda wordt door de Poolse troepen van Generaal Maczek bevrijd van de Duitse bezetters.
70 jaar later willen we deze bevrijding door de Polen vieren door in 2014 de BLR de bevrijdingsroute, die de Poolse troepen hebben gevolgd vanaf de Belgische grens, via Breda tot aan de grote rivieren, te laten volgen.

In nauwe samenwerking met Sociëteit “Het Turfschip”, die haar 60 jarig bestaan viert en met onze hoofdsponsor, Tilburg Bastianen, organiseert Lionsclub Breda dit jaar voor de 8e keer de Bredase Lions Rally. De opbrengst van de rally gaat dit jaar naar het Generaal Maczek Museum, opdat de herinnering aan deze Poolse helden voor ons, maar ook voor toekomstige generaties, levend gehouden kan worden. 

lions-breda

De rally is dit jaar wederom open voor iedereen die van autorijden houdt en in het bezit is van een cabrio (nieuw of oldtimer) of een oldtimer, ouder dan 25 jaar. Tevens zijn dit jaar, ter gelegenheid van de viering van de bevrijding van Breda, ook auto’s toegelaten met een Pools kenteken.

Inschrijven kan op www.lionsrally.nl

‘Like’ de facebookpagina en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom deze rally.

 

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.