Rallyevenementen in de breedste zin van het woord, dat is waar het over gaat op deze website. Deze homepage heeft als doel om een zo compleet mogelijk overzicht te geven van wat Nederland op het gebied van auto- en rallyevenementen heeft te bieden, zowel voor de liefhebber als voor de zakelijk opdrachtgever.

Wil je je als deelnemer inschrijven voor een rallyevenement?
Bezoek dan de pagina: Open inschrijving

Wil je een rally organiseren voor relaties of business club?
Neem dan een kijkje op: Rallyevenementen

chrome vogezen

Wij hopen dat iedereen die iets met rallyevenementen te maken heeft, als deelnemer of als bezoeker, als organisator of als liefhebber, een bijdrage wil leveren om dit blog te laten groeien tot een interessant en veelzijdig naslagwerk.

Heb je suggesties of wil je informatie toevoegen? Laat het gerust weten! Stuur je info, het liefst in de vorm van een persbericht of enthousiast verhaal, naar info@rallyevenementen.nl. Met een paar mooie foto’s erbij wordt het zeker geplaatst!

Wil je zelf een rally organiseren voor relaties of personeel? Bekijk dan snel hier de mogelijkheden of bel direct met 06-55718154!

Met hartelijke groet!

Ruud Steggerda

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.