De Alzheimerrally wordt in 2020 voor de negende maal gehouden en wel op vrijdag 17 april. De eerste editie werd in 2012 verreden met start en finish bij Kasteel Ruurlo en was direct een groot succes. Voor de laatste editie, met start en finish bij de “Heerlickheijd van Ermelo”, hadden maar liefst 172 equipes ingeschreven met een grote variatie aan schitterende automobielen, zoals Alvis, Bugatti, Bentley, Ferrari, Aston Martin en natuurlijk een veld vol Alfa Romeo’s, Porsches en Jaguars, hoofdzakelijk klassiek maar ook modern.

alzheimer 1

Alle edities samen hebben, tot nu toe, het fantastische netto bedrag van € 465.000,00 opgebracht. Door deel te nemen werkt u niet alleen mee voor dit goede doel maar geniet u van een dag rijplezier met gelijkgestemden. De Alzheimerrally is tevens een uitstekende gelegenheid om te netwerken en een prima oefening voor deelnemers aan de komende Tulpenrallye. Kortom: u moet er gewoon bij zijn, want ook U kunt mee(st)rijden voor een wereld zonder Alzheimer!

alzheimer 3

Drie verschillende klassen:

1 Expertklasse
De Expertklasse is voor top-navigatoren die hun sporen in de rallysport hebben verdiend maar natuurlijk ook een goede voorbereiding voor de komende Tulpenrallye.
2 Sportklasse
Voor deelnemers in de Sportklasse is de rally een serieuze aangelegenheid. U krijgt te maken met diverse kaartleessystemen die ook in de Tulpenrallye worden gebruikt maar hoofdzakelijk met een schaal van 1:50.000.
3 Toerklasse
Geschikt voor beginners of equipes die nog niet eerder aan een rally hebben deelgenomen, maar ook in deze klasse is er voldoende competitie. De weg kwijt raken is vrijwel niet mogelijk. Genieten van het landschap en de fraaie route is zeker voor deze klasse het motto!

alzheimer 2

Start- en finishlocatie
In 2020 starten en finishen wij bij het nieuwe “Valk Exclusief hotel Apeldoorn” in Apeldoorn Noord aan de A50 op de Veluwe. Een perfecte uitvalslocatie naar de Veluwe maar ook naar het oosten in de Achterhoek, waar wij de mooiste weggetjes gaan opzoeken.

Alle informatie over de Alzheimerrally vind je op www.alzheimerrally.nl

Jouw rally ook op https://rallyevenementen.com? Mail de redactie.

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.