Ermelo – 12 april 2019

De Alzheimerrally is een benefietrally voor klassieke automobielen en bijzondere auto’s waarvan de netto opbrengst ieder jaar ten goede komt aan een wetenschappelijk onderzoeksproject van het Alzheimercentrum Amsterdam

Alzheimer 2

De Alzheimer Rally wordt in 2019 voor de achtste maal gehouden en wel op vrijdag 12 april. Voor de laatste editie, met start en finish bij de “Heerlickheijd van Ermelo”, hadden maar liefst 165 equipes ingeschreven met een grote variatie aan schitterende automobielen, zoals Alvis, Bugatti, Bentley, Ferrari, Aston Martin en natuurlijk een veld vol Alfa Romeo’s, Porsches en Jaguars, hoofdzakelijk klassiek maar ook modern. De inschrijving is uitsluitend op uitnodiging.

De inschrijving is inmiddels gesloten…

Alle edities samen hebben, tot nu toe, het fantastische bedrag van € 387.500 opgebracht. Door deel te nemen werkt u niet alleen mee voor dit goede doel maar geniet u van een dag rijplezier met gelijkgestemden. De Alzheimer Rally is tevens een uitstekende gelegenheid om te netwerken en een prima oefening voor deelnemers aan de komende Tulpenrallye.

Alzheimer 1

De Alzheimer Rally mag dan een benefiet rally zijn maar de top van de Nederlandse historische rallyrijders verschijnt ieder jaar aan de start, vandaar dat we sinds 2016 voor hen een Expertklasse hebben ingevoerd. Kortom: u moet er gewoon bij zijn, want ook u kunt mee(st)rijden voor een wereld zonder Alzheimer!

Drie verschillende klassen
Er worden in principe maximaal 160 equipes tot de start toegelaten verdeeld in 3 verschillende klassen: de Expertklasse, de Sportklasse en de Toerklasse.

Alzheimer 3

Start- en finishlocatie
Ook in 2019 wordt gestart en gefinisht bij Hotel “Heerlickheijd van Ermelo” in Ermelo op de Veluwe.

Meer informatie en inschrijven: www.alzheimerrally.nl

Jouw rally ook op https://rallyevenementen.com? Mail de redactie.
rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.