Amsterdam – 15 maart 2019

Op vrijdag 15 maart 2019 zal Capital Cars & Classics officieel van start gaan met spektakel in de binnenstad, de CC&C Amsterdam Rally!

CCC Rally 1

Vanuit een spraakmakende startplek in de binnenstad van Amsterdam draait het vooral om navigeren en lekker sturen over de Noord-Hollandse binnenwegen. Voor publiek en rijders zal dit een waar spektakel zijn gezien het deelnemersveld bestaat uit tot de verbeelding sprekende klassiekers en moderne supercars.

Het deelnemersveld komt einde middag aan bij de Kromhouthal waar men op dat moment de laatste hand legt aan de presentatie van het aanbod op de beursvloer. Voor degenen die daar voor kiezen kunnen tijdens een luxe diner van Ron Blaauw heerlijk napraten over een enerverende rally tegen meerprijs. De rally is inclusief koffie, lunch en borrel einde middag op de beursvloer bij Capital Cars & Classics, prijs € 350,00 per equipe.

CCC Rally 2

Capital Cars & Classics is dé klassieke autobeurs in het hart van Nederland, een hoogwaardig evenement van internationale allure waar je gedurende twee dagen de crème de la crème aantreft op autogebied in een perfecte industriële ambiance in Amsterdam. Een mix van met smaak geselecteerde oldtimers, youngtimers en supercars zal acte de présence geven als hoofdthema. 

Wil je meerijden? Bekijk alle informatie op www.cc-c.nl.

Jouw rally ook op https://rallyevenementen.com? Mail de redactie.
rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.