barcode-1

Hoevelaken – zaterdag 25 mei 2013

Rallyevenenementen.com vraagt uw aandacht voor de Stichting Barcode For Life, dat een nieuw concept heeft ontwikkeld. Vanaf 2013 zal er jaarlijks een rally georganiseerd worden waarbij men door deelname de stichting financieel ondersteunt.

Het programma
De Barcode Car Challenge for Life start zaterdag 25 mei om 09.00 uur in Hoevelaken (gemeente Amersfoort) bij hotel restaurant De Klepperman. Zondag na het ontbijt (vanaf 08.00 uur) gaat een ieder weer zijnsweegs. De rally kent een sport- en een tourklasse.

Speciale uitdaging…
Momenteel vindt er overleg plaats met diverse overheden en terreineigenaren om deelnemers een zeer speciale uitdaging op doorgaans afgesloten en daarmee unieke terreinen te laten rijden.

Voorlopig tijdschema  Zaterdag 25 mei 2013

Zondag 26 mei 2013

Uw investering
De investering per equipe is € 1.000,= incl. een 2-persoonskamer in de Klepperman. Dit bedrag wordt 100% uitgekeerd aan het goede doel (zie: www.barcodeforlife.nl). De kosten die natuurlijk gemaakt worden voor o.a. de catering en de overnachting worden gedragen door sponsoren én de opbrengst van de veiling. Daar de stichting Barcode For Life zowel een CBF-keurmerk heeft als ook een ANBI-status, is dit bedrag als gift te zien en is daarmee 100% aftrekbaar (lees meer over de nieuwe ‘Geefwet’).

Stichting Barcode For Life: Een individuele behandeling voor elke kankerpatiënt
De Stichting Barcode For Life heeft als ambitie om elke kankerpatiënt in Nederland een individuele behandeling van zijn of haar kanker op maat te kunnen geven, gebaseerd op de DNA-analyse van de desbetreffende patiënt. Zo stijgt de effectiviteit van de behandelingen en wordt onnodige bijwerking van medicatie zo veel mogelijk voorkomen.

Meer informatie en inschrijven: www.carchallengeforlife.nl/
Het rallytechnisch deel is in handen van Jan Berkhof.

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.