beaujolais2Drachten – 13 t/m 16 november 2011

Sinds 1996 start elk jaar – met veel passie voor het goede doel – de Beaujolais Trophy Friesland onder het motto “Liever met elkaar repareren dan repatriëren”. Door weer en wind zet een unieke karavaan klassieke automobielen koers naar het prachtige Frankrijk om de Beaujolais primeur in ontvangst te nemen.

Via de mooiste routes en onbekende plekjes wordt er gereden in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Onderweg komt het neer op koersvastheid en koelbloedigheid. In klassementsproeven met route- en tijdscontroles strijden 70 equipe’s elk jaar weer om de fel begeerde wisselbeker.

Maar er is ook veel aandacht voor de gezelligheid. Leuke hotelletjes, heerlijke diners en natuurlijk – na een dag vol avtonturen – veel stoere verhalen bij de open haard. De finish in Friesland is een spektakel met precies om middernacht het hoogtepunt: het ontkurken van de Beaujolais Primeur!

Goed doel
Elk jaar zamelen de deelnemers aan de Beaujolais Trophy Friesland geld in voor een goed doel. Dit jaar steunen we het brandwondencentrum Groningen. En dan met name de kinderafdeling om te helpen het noodgedwongen verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

De inschrijving voor max. 70 equipes :
Inschrijfgeld: € 1425,- per equipe, dit is incl. 1 doos wijn. Extra wijn kost € 45,- per doos.

Stichting Beaujolais Trophy Friesland
p/a de Giek 15
9206 AS Drachten
E-mail: info@beaujolaistrophy.nl

Bron en meer informatie : www.beaujolaistrophy.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.