banner2

De voorbereidingen voor de Sleutel13Rally, het 5-daags rallyavontuur waarbij de deelnemende equipes in authentieke dacia’s een afstand van 2.000 km dwars door Europa afleggen, zijn in volle gang. De uitzetters zijn inmiddels terug van Cluj-Napoca en hebben werkelijk een prachtige route uitgezet. Een indruk van wat er zoal onderweg voorbij komt is te zien in de trailer. Het lijkt een trial te worden waarbij cultuur, avontuur en een heel goed doel samenkomen.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Anm0KZpvbOE&feature=youtu.be]

Er zijn nog enkele plekken beschikbaar dus als je belangstelling hebt om mee te doen, navigeer dan naar www.sleutel13rally.nl en meld je aan!

Over de Sleutel13Rally : In 5 etappes van Roemenië naar Nederland

In de herfstvakantie 2012 gaat voor het eerst de Sleutel13Rally van start.  Spannend, avontuurlijk en leuk! De rally wordt gereden met de meest karakteristieke auto van Roemenië, de Dacia!

In de tijd voor de omwenteling werden in Roemenië Dacia’s geproduceerd die een kopie waren van de oorspronkelijke Renault 12. Hij kwam in een sedan, een station en in twee types pick-ups (met enkele en dubbele cabine).

Voor de rally staan in Cluj-Napoca de wagens klaar voor de deelnemers. Deze auto rijden de teams naar Nederland. De teams reizen naar Cluj-Napoca. De sleutels voor de auto’s liggen al te wachten. Stickers plakken en rijden maar!

dacia panorama

Contact
De Sleutel 13 Rally is een initiatief van Stichting Kinder-Rijk. Bestuursleden Gert IJszenga en Raoul Veldink houden zich bezig met de organisatie van het evenement. U kunt Gert bereiken op nummer 06-53646574 en Raoul op nummer 06-26969222. Email: info[at]sleutel13rally.nl.

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.