1c1a

Het kon eigenlijk niet uitblijven. Na een succesvolle Betuwe Classic 2012 met zeer enthousiaste deelnemers, moest dit “feestje” een vervolg krijgen.

Op zaterdag 20 april 2013 wordt derhalve de 2e Betuwe Classic verreden.

Start- rust- en finishlocatie bij het ‘All Sports Resort Maurik’ heb­ben we moeten annuleren i.v.m. de kans op hoog water ook in april.

Nieuwe locatie:

Restaurant Zalencentrum ‘de Oude Duikenburg’ Voorstraat 30, 4054 MX, Echteld.

De verkenningen van de route hebben reeds plaats gevonden en het evenement staat grotend­eels op kaart en papier.

Uitzetter Hans Brinkman is content met de door hem gevonden wegen en weggetjes die zonder meer het predicaat “Brinkman-weggetjes” verdienen.

Een veelvoud van kaartleessystemen zullen aan de deelnemers worden voorgelegd. Dat zijn o.a.: pijlen en punten, ingetekende lijn met zichtbare en onzichtbare barricades, vertakte pijlen (een geheel nieuw systeem), visgraat en lijnstukken.

Ook wat tijdcontroles betreft zal Hans Brinkman u verrassen. Zijn motto: “Niet zeuren, geen geneuzel, gewoon lekker rijden”. Kortom het klassieke rijden uit de oude doos komt weer tevoorschijn.

Hans heeft voor deze laatste klasse aparte kaartleesop­drachten gemaakt welke zeer eenvoudig zijn om zodoende nieuwkomers enthousiast te maken voor deelname.

De Betuwe Classic 2013 telt mee voor het Open Nederlands Historisch Rallykampioenschap van de KNAF en het DHRC Club kampioenschap.

Het inschrijfgeld is ongewijzigd 195.00 euro. Na ontvangst van het inschrijfgeld is uw deelname definitief en zult u op de startlijst geplaatst worden.

Bankrekeningnummer: 66.07.88.993

t.n.v. Betuwe Classic te Westervoort

o.v.v.de naam van de equipe

IBAN:NL 19INGB  0660 788 993

BIC: IMGBNL2A

Voor meer informatie, inschrijven en foto’s zie: http://www.a-vents.com/betuwe.html

wp9df2da28

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.