Beusichem – 2 september2011

Net als in 2010 organiseert de Rotary Culemborg in September 2011 de Big Apple rally, een mooie, rustige tocht voor mensen met oldtimers, bijzondere auto’s, cabrio’s en sportscars. Bijzondere ervaring is niet vereist.
Vorig jaar voerde de Big Apple rally als dijkentoerrit de deelnemers over talrijke, kronkelende dijken, langs zonovergoten rivieren en uiterwaarden. Ook dit jaar doorkruist u het karakteristieke Betuwse land met het fruit aan de bomen. Bovendien steekt u per pont de rivier over en geniet van de eerste herfstkleuren in het Utrechtse heuvellandschap. De rally kent dan ook de naam Big Apple pontjes-toerrit. U ziet uit over de groene weiden als u de rit afsluit met alle equipe’s en geniet van het feestelijk dinerbuffet.

rotary culemborg 1Het inschrijfgeld voor toerrit, lunch en dinerbuffet bedraagt 140 euro per equipe van twee personen; extra passagier 40 euro.
De start op zaterdag 3 september 2011 vindt om 12.00 uur plaats vanaf de historische markt in Beusichem. Vanaf 10.00 uur bent u daar welkom met uw auto om hopelijk net als vorig jaar in de stralende zon onder het genot van koffie de klassieke en bijzondere auto’s te bewonderen.

Community service
De Rotary Culemborg is een serviceclub die anderen ondersteunt, vooral door regionale en internationale serviceprojecten zoals de bouw van een school in Benin (Afrika).
De opbrengst van de Big Apple rally gaat naar de volgende goede doelen:
* De stichting Lingebloem (onderdeel van de stichting Zonnebloem)
* De Stichting Ambulancewens
* Ondersteuning rolstoeltennisser Rody de Bie

rotary culemborg 2Aanmelden
Mail of stuur uw aanmeldingsgegevens o.v.v. Big Apple rally per email aan: Lianne.Kroon@fresconsult.nl
Voor nadere informatie kunt u mailen met Theo Hofstee (theo.hofstee@inter.nl.net) of Reint Zandvoort (r.zandvoort@wanadoo.nl).

Kijk op www.rotary.nl/culemborg voor een indruk van de Dijkentoerrit 2010 en nadere informatie over de Pontjestoerrit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.