Assen – 10 juni 2012

De Asser afdeling van de service club Kiwanis organiseert op zondag 10 juni a.s. de jaarlijkse BMC Trofee. De BMC Trofee is een wedstrijd- en toertocht waaraan zowel oldtimers als bijzondere young-timers deel kunnen nemen. Het parcours leidt de deelnemers door het fraaie Drentse landschap via weinig voor de hand liggende routes. De Drentse hoofdstad wordt hierbij meerdere keren aangedaan. Start-, lunch en eindpunt van de toertocht liggen allen in Assen.

De BMC-Trofee bestaat uit:
• De reguliere Toerklasse voor het ontspannend toeren.
• Een Competitieve/Sportklasse voor de meer ervaren cracks.

Via kaartleessystemen zal de route u door het fraaie Drentse Landschap voeren. Daarnaast maken bijzondere opdrachten en het aandoen van onverwacht leuke tussenstops deze BMC-Trofee extra interessant. Ook dit jaar heeft de organisatie weer alle geografische kennis verzameld om de deelnemers een onvergetelijke dag te bezorgen. De eerste auto wordt rond 15.30 uur aan de finish verwacht, op het Koopmansplein in hartje Assen. Meerdere locale ondernemers doen daar hun uiterste best het de deelnemers en bezoekers van de BMC Trofee naar de zin te maken.

De BMC Trofee wordt dit jaar voor de 11e keer door Kiwanis Assen georganiseerd. Het is een toertocht waar maximaal 100 equipes aan mee kunnen doen. Gezien de ervaringen van voorafgaande jaren wordt het aantal deelnemers ruimschoots gehaald. Tijdig inschrijven is van groot belang om verzekerd te zijn van een startplaats.