Bolletjepijl.nl is live! De allereerste website waar u een online cursus navigeren in klassieke rally’s kunt volgen. Op deze gespecialiseerde website is op verschillende niveaus een cursus beschikbaar. Voor het volgen van een online cursus hebt u geen auto, bestuurder of ervaring nodig.

De kennismakingscursus voor deelnemers aan goede doelen rally’s en relatie-events is gratis. Want bolletjepijl.nl draagt de klassieke rallysport een warm hart toe en wil deelname aan deze mooie sport stimuleren. Slechts een inschrijving als cursist wordt gevraagd.

Na het volgen van de kennismakingscursus is de cursist bekend met de meest voorkomende kaartleessystemen. Ook worden een aantal praktische tips over te gebruiken materialen en het invullen van de controlekaart gegeven. Een zeer complete beginnerscursus is vervolgens beschikbaar voor cursisten die meer willen weten. Bijvoorbeeld om deel te nemen aan een van de vele kaartleesritten of regelmatigheidsrally’s die in Nederland en België worden georganiseerd.

Ga naar de website bolletjepijl.nl

bolletjepijlnl logo

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.