Op zaterdag 15 september 2012 organiseert Brezan Automaterialen in samenwerking met de Stichting Rally For Kids en de MAC (Motor- en Autosport Club te Veenendaal) alweer de vijfde Brezan Historische Rally For Kids.

Doelstelling

Het organiseren van een historische rally met deelname van relaties van Brezan Automaterialen en sponsoren van de Stichting Rally For Kids, waarvan de volledige opbrengst ten goede komt aan de Stichting Rally For Kids.

brezan 1

Deelname

Deelname staat open voor personenauto’s van 30 jaar of ouder, dat wil zeggen auto’s uit bouwjaar 1982 of ouder. Natuurlijk zijn ook bijzondere youngtimers welkom, dit uitsluitend in overleg met de organisatie.

De Rally

De rally wordt op 15 september in één dag verreden in midden Nederland De rally start vanaf het Brezan hoofdkantoor in Ede. De dag begint met het ontvangst op het Brezan hoofdkantoor. Na de ontvangst gaat de rally van start. Tijdens de rally zullen diverse karakteristieke plaatsen worden aangedaan en rond het middaguur wordt een lunch genuttigd op een leuke en mooie buitenlocatie. Aan het einde van deze prachtige tocht bereiken alle deelnemers de finish, waar we tijdens een gezellige barbecue en onder het genot van een drankje de prijsuitreiking plaats laten vinden. Als afsluiting zal de Brezan luchtballon een vaart gaan maken met een aantal kinderen van de stichting Rally For Kids.

Inschrijven

Inschrijven kan via één van de Brezan verkooppunten of via www.brezan.com.

Klik hier om de Brezan Historische Rally For Kids 2012 flyer of hier om het inschrijfformulier te bekijken (PDF).

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.