5 juli 2012 – Hengelo

Blinkende klassiekers en bijzondere sports cars staan donderdag 5 juli weer aan de start van de  7e Business Tour, dé zakelijke rally van Oost-Nederland.

De Business Tour is een ééndaagse zakelijke rally gericht op de ondernemers en beslissers van groot Oost – Nederland. businessrally 2012De mooiste en slechtst vindbare weggetjes van Oost-Nederland. De prachtigste uitzichten. Even flink gas geven tijdens een slalom op een oud vliegvel. Verdwalen in een gebied dat je eigenlijk behoort te kennen. Een dag met culinaire verrassingen. Ten slotte eindigt de rally op een unieke locatie, alwaar u geniet van een gezellig samenzijn en een heerlijk diner. 

De route en de proeven van de Business Tour worden uitgezet door ervaren professionals. Een schitterende route, met de nodige oefeningen van bekwaamheid, is dus gegarandeerd. Ervaring met navigeren of kaartlezen is niet nodig.

Van het inschrijfgeld een vast bedrag rechtstreeks naar stichting ‘’Welkomhuis Twente’’.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.businesstour.nl

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.