Businessclub evenement

Om sponsoren, adverteerders of andere partners een onvergetelijke dag te bieden, is de rally een perfecte uitkomst. Spelenderwijs leer je niet alleen elkaars bedrijf kennen, maar ook de personen die achter deze bedrijven zitten. Hierdoor ontstaat er een vertrouwensband die nergens mee te vergelijken is.

Leer op elkaar bouwen

Tijdens de businessclubrally ga je met twee á drie personen in een rallyauto; één coureur, één navigator en de laatste die verantwoordelijk is voor de opdrachten. Tijdens de verschillende stops is het mogelijk om van positie te wisselen.

Op een informele manier leer je elkaar kennen op verschillende niveaus. De eerst volgende keer nadat je samen de rally hebt verreden, garanderen we dat er op een andere, betere manier gecommuniceerd zal worden. De sociale drempel die je wellicht eerder voelde, is verdwenen. Dit komt doordat je tijdens de rally op elkaar moet kunnen bouwen. Dit zal zich doorzetten in het zakenleven.

Benieuwd naar wat we voor jouw bedrijf en businessclub kunnen betekenen?

Op zoek naar inspiratie?

Wil je wat meer voorbeelden van een businessclub rally of ben je op zoek naar inspiratie? Dat kan! Vul het formulier in en je krijgt van ons vrijblijvend de gewenste informatie.

Let's rally together

Wil je meer weten over ons aanbod? Vraag dan nú meer informatie aan. Vul onderstaand formulier in en we
nemen binnen 24 uur contact met je op.

rallyevenementen lets rally 1

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.