Amsterdam – 23 en 24 april 2016

Capital Cars & Classics is dé klassieke autobeurs in het hart van Nederland, een hoogwaardig evenement van internationale allure waar je gedurende twee dagen de crème de la crème aantreft op autogebied in een perfecte industriële ambiance in Amsterdam. Zowel met smaak geselecteerde oldtimers als youngtimers zullen acte de présence geven als hoofdthema. Het kleinschalige evenement wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd maar heeft alles in zich om op termijn in één adem genoemd te worden met Europese evenementen als Techno Classica en Retromobile.

capital cars and classics 1
Niet alleen het automobiele aanbod zal de verwachtingen van de veeleisende bezoekers overtreffen, er is ook rekening gehouden met de fijnproevers onder de bezoekers door een hoogwaardige bewezen catering. Daarnaast wordt er gestreefd naar een gevarieerd aanbod van aanverwante aanbieders van lifestyle artikelen zoals vintage horloges, kleding en organisators van buitenlandse reizen voor het betere stuurwerk. Kortom: Capital Cars & Classics is een ware happening waar het autohart sneller van gaat kloppen. Als tipje van de sluier kan worden vermeld dat er naast schitterende klassieke automobielen ook een aantal hypermoderne supercars te zien zullen zijn. Save the date op 23 en 24 april 2016!

Meer info en kaartverkoop: www.cc-c.nl

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.