Amsterdam – 16+17 maart 2019

DE CRÈME DE LA CRÈME OP AUTOGEBIED IN EEN PERFECTE INDUSTRIËLE AMBIANCE IN AMSTERDAM.

CCC 1 1

Capital Cars & Classics is dé klassieke autobeurs in het hart van Nederland, een hoogwaardig evenement van internationale allure waar je gedurende twee dagen de crème de la crème aantreft op autogebied in een perfecte industriële ambiance in Amsterdam. Een mix van met smaak geselecteerde oldtimers, youngtimers en supercars zal acte de présence geven als hoofdthema. Het evenement heeft plaatsgevonden in 2016 en 2017, ook de derde editie in maart 2018 was weer een succes en het evenement heeft alles in zich om op termijn in één adem genoemd te worden met Europese evenementen als Techno Classica en Retromobile.

CCC 3

Niet alleen het automobiele aanbod zal de verwachtingen van de veeleisende bezoekers overtreffen, er is ook rekening gehouden met de fijnproevers onder de bezoekers door een hoogwaardige bewezen catering. Daarnaast wordt er gestreefd naar een gevarieerd aanbod van aanverwante aanbieders van lifestyle artikelen zoals horloges, kleding en organisators van buitenlandse reizen voor het betere stuurwerk. Kortom; Capital Cars & Classics is een ware happening waar het autohart sneller van gaat kloppen. Save the date voor de 4e editie op 16 en 17 maart 2019!

GRAND NIGHT
Op vrijdagavond 15 maart 2019 biedt Capital Cars & Classics de kans voor een selectief gezelschap voorafgaand aan de beursdagen als eerste het exclusieve aanbod te aanschouwen. Deze avond is er een om nooit meer te vergeten. Nadat alle oldtimers en hun moderne equivalenten perfect staan opgesteld wordt het weekend feestelijk met gelijkgestemden met het autohart op de juiste plaats ingeluid tijdens een ongedwongen borrel in de perfecte industriële ambiance van de Kromhouthal.

CCC 2

Aansluitend worden de gasten in een smaakvol decor tussen de klassieke auto’s getrakteerd op de culinaire gerechten van Famous Flavours in vier gangen. Op een speciale locatie als de Kromhouthal is deze cateraar van absolute topklasse in staat om te verrassen en mogen de kookkunsten geschaard worden onder de top van de Nederlandse gastronomie. Het gedreven team maakt deze avond tot een totaalbeleving waarbij mooie wijnen en live muziek uiteraard niet mogen ontbreken.

Meer informatie over exposeren, zakelijke arrangementen of gewoon een toegangskaartje: www.cc-c.nl

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.