Kopenhagen – 6 februari 2017 ->

Op maandag 6 februari gaat de wintereditie van the Carbage Run van start. Eén van Europa’s grootste rallyevenementen start dit jaar voor het eerst buiten Nederland, namelijk in Kopenhagen. De route is dit jaar extra uitdagend, de deelnemers leggen zo’n 2.500 kilometer af vol sneeuw, over uitdagende wegen, door prachtige fjorden en door unieke landschappen. Het is alweer de 20e editie van the Carbage run en de zesde winter editie.

Route
De route ziet er als volgt uit:
– Kopenhagen (start)
– Oslo
– Bergen
– Hamar
– Sundsvall
– Stockholm

carbage-1

De eerste uitdaging
Al voordat de deelnemers aan de start verschijnen, hebben ze de eerste uitdaging te pakken. De dagwaarde van de auto mag niet hoger zijn dan 500 Euro en het bouwjaar mag niet hoger zijn dan 1998. Aan de start verschijnen met een oud barrel is echter niet genoeg: alles wordt uit de kast gehaald om met het meest originele barrel aan de start te verschijnen!

Prijzen
The Carbage Run gaat niet om tijd en/of snelheid. Elke dag krijgen de teams uitdagende en gekke opdrachten mee. Het team met de meeste punten is de winnaar. Daarnaast wordt er een prijs uitgereikt aan het team met de meest originele auto. Dit wordt democratisch bepaald op basis van stemmen. De prijzen zijn als volgt:
1e prijs: € 1000,-
2e prijs: € 500,-
3e prijs: € 250,-
Originaliteitsprijs: € 500,-

carbage-2

Meer informatie en inschrijven voor toekomstige edities: www.carbagerun.nl

Jouw rallyevenement ook op https://rallyevenementen.com? Mail naar de redactie.

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.