Het jaarlijkse Chrome rallye avontuur leidt ons naar Frankrijk waar de Vogezen het strijdtoneel gaan vormen voor de milde vorm van rallyegeweld zoals die alleen bij Chrome rallye’s voor kan komen! De diep-blauwe gloed die zich bij zonsondergang op de heuveltoppen boven de dennenbossen vormt leent haar naam aan deze rallye!

Inschrijving zowel voor Chrome-leden als niet-leden. Deelname met Chrome- of eigen klassieke automobielen. Rallye-ervaring niet noodzakelijk, noch voor bestuurder, navigator of klassieker!

chrome vogezen2Deelname uitsluitend in klassieke automobielen! De organisatie wordt door Chrome in eigen beheer gehouden; naast uw ritmeester is ook een technisch team en een reserve auto aanwezig.

Het programma
Donderdag 26 mei staat in het teken van de ‘aanloop’. U wordt aan het einde van de dag in de Vogezen verwacht.
De feitelijke rallye wordt van vrijdag 27 tot zondag 29 mei verreden. Zowel de vrijdag als de zondag zijn ‘journées complètes de compétition’, terwijl de zaterdagmiddag meer in het teken staat van ontspanning en het bezoek aan mooie plaatsen in de omgeving. U gaat worden geconfronteerd met veel van de in de rallywereld gebruikelijke navigatie-systemen, sommige in nooit eerder getoonde Chrome varianten!

Locatie
U overnacht in een charmant hotel in het centrum van de Vogezen.

Classic Car Rally - Vogezen

Kosten
De inschrijvingskosten voor het evenement bedragen € 495,- per team van twee personen. Hiervoor ontvangt u volledige organisatie incl. routeboeken, begeleiding door de ritmeester en de technische dienst en een reserveklassieker.
Daarnaast dient u rekening te houden met de volgende kosten voor:
• 4 overnachtingen en 3 diners inclusief wijnarrangementen
• benzine, borrels en persoonlijke uitgaven.

Inschrijving (tot 25 april) of aanvullende informatie:
info@chrome.nl | 0031 70 338 72 72
Eric van der Maarel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.