Classic Car Rally

Wat een beleving, deze Classic Car Rally, want u rijdt de leukste rallycompetitie in werkelijk de meest prachtige klassieke auto’s. Een programma waarbij u uw relaties een jongensdroom laat waarmaken.
Er wordt een mooi programma voor u samengesteld met bijvoorbeeld een uitgebreide koffieontvangst of lunch, een pitstop op een landelijke locatie en een gezellige borrel na afloop.

classiccar 001

Beschrijving
De rally wordt van start tot finish samen met u uitgedacht; u rijdt de toer in verschillende klassieke auto’s en de rally is gebaseerd op een leuke en ontspannen competitie. Van stempelpost tot klassementsproef, alle facetten uit de traditionele rallysport zijn in dit programma aanwezig.

De rally geeft, naast het navigeren en genieten van de auto en omgeving, uiteraard voldoende gelegenheid om nader met elkaar kennis te maken of om de bestaande band te versterken. Tijdens de rally wordt gestreden om de felbegeerde rallytrofee, de prijs voor de equipe die het minst van de juiste route afwijkt en de opdrachten onderweg goed weet uit te voeren.

classiccarorangerie 6401

Kosten voor de Classic Car Rally op aanvraag, deze zijn afhankelijk van de regio, het aantal deelnemers, de voor u geselecteerde automobielen en de invulling van het rallyevenement.

Let's rally together

Wil je meer weten over onze Classic Car Rally evenementen? Vraag dan nú meer informatie aan. Vul het onderstaande formulier in en we
nemen binnen 24 uur contact met je op.

rallyevenementen lets rally 1
rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.