Beckum – 6 november 2011

De Classic Euregio Rally vindt dit jaar plaats op 6 november en start en finisht weer bij het Wapen in Beckum. De rally is dit jaar uitgebreid met enkele testen in de kaartleesroute.

Programma
9.00 uur : Start bij Het Wapen van Beckum te Beckum. Zondagochtend zal de documenten controle plaatsvinden. De Classic Euregio Rally zal van start gaan met een aantal kaartleesopdrachten ten zuidoosten van Hengelo. Gedurende de route zullen er een aantal regelmatigheidstrajecten over de klassementsproeven van de Conrad Euregio Rally worden verreden. Hierbij zullen de klassiekers na de moderne rally over de wegen rijden met een gemiddelde van 50 km/u.

euregio 1

De lunch zal traditiegetrouw op industrieterrein Hengelo Zuid zijn waar de moderne rally nog druk aan het rijden is. Dit is de plek waar duizenden rally fans staan te kijken naar de verrichtingen van alle rally rijders. Na de lunch zal ook door de klassiekers op Hengelo Zuid een regelmatigheid zijn uitgezet, daaropvolgend zal een kaartleestraject de deelnemers naar de finish brengen bij Het Wapen van Beckum.

Hier zal rond 16.30 uur de eerste deelnemer worden verwacht voor de finish, waarna we onder het genot van een koud en warm buffet de prijsuitreiking is.

Meer info en de deelnemerslijst is te vinden op www.classiceuregiorally.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.