Heeze – 24 juni 2012
24 Juni belooft een mooie dag te worden! Die dag zal namelijk de eerste “Classic Rally Heeze” verreden worden. Classic Rally Heeze borduurt voort op het initiatief van de Brabantse Dag Rally. Omdat laatst genoemde jammer genoeg niet meer georganiseerd wordt, hebben 4 Heezerse ondernememers het idee opgepakt om dit prachtige gebeuren nieuw leven in te blazen. Resultaat van dit initiatief is de Classic Rally Heeze.

Algemeen
Als Classic Rally Heeze streven we ernaar om een mooie uitdagende classic rally op te zetten waarbij zowel de rijders als het publiek met volle teugen kunnen genieten van een unieke dag van gezelligheid uitdaging en schoonheid.

fUnymeebCMvje2V7PZ1rFNLmEaefaJvq

De commissie verheugt zich op een grote en kleurrijke deelname en ziet graag uit naar het moment u te ontmoeten aan de start bij het Kasteel van Heeze. De rit zal net als bij de Brabantse Dag Rally weer uitgeschreven worden door de professionals van LB Racing te Weert, de lunch wordt op een originele wijze ingevuld en de finish zal aan het begin van de oprijlaan van het Kasteel zijn, naast het terras van de Zwaan, zodat het publiek in grote getale hiervan kan genieten. Ter afsluiting is er een diner in een van de zalen bij het kasteel, verzorgd door de Heerlijkheid.

Toelatingseisen
Om deel te nemen aan deze Classic Rally moet uw auto van het bouwjaar 1987 zijn of ouder. Auto’s van een bouwjaar na 1987 kunnen bij uitzondering meerijden indien zij een bijzondere en/of unieke uitstraling hebben en naar de mening van de commissie een toegevoegde waarde hebben voor het gehele evenement. De commissie is streng (maar wel omkoopbaar); u kunt haar in ieder geval helpen door bij uw inschrijving aan te geven waarom de auto zo bijzonder is.

Om veiligheidsredenen is het aantal auto’s gelimiteerd we zijn gekomen tot de volgende indicatieve aantallen per klasse:

  • Tour d’Elegance 35 auto’s
  • Tourklasse 25 auto’s
  • Sportklasse 20 auto’s

Inschrijving
U kunt inschrijven voor de Classic Rally Heeze door het opsturen van het inschrijvingsformulier, te vinden onder deze link.

Voor meer informatie zijn wij te bereiken op het volgende emailadres: rallyheeze@gmail.com

Bron en inschrijven : www.pgmotorsport.nl

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.