Gorinchem – zondag 11 september 2011

“Voor mij begint het in februari/maart al te kriebelen en zodra ik andere auto’s open zie rijden en de temperatuur boven 12 graden komt, dan gaat ook mijn dak eraf! Pet op, trui aan en sturen maar”. 

daklozendag 1

Daklozendag 2011 krijgt een heel bijzonder tintje; starten op de Grote Markt in Gorinchem. Koffie in het centrum van Woudrichem met een optreden van Daklozenkoor De Straatklinkers uit Amsterdam en eindigen op het prachtige middeleeuwse Slot Loevestein. Als uitsmijter wordt hier het het theaterspektakel Trekhaak Gezocht opgevoerd.

Daklozendag is een bijzondere rally voor mensen met een passie voor dakloos rijden in een cabriolet. Een dag heerlijk genieten van open rijden door een prachtige omgeving en de dag eindigen met heerlijk eten en drinken. De tocht wordt georganiseerd door mensen met een passie voor cabriolets, voor mensen met een passie voor cabriolets.  

De opbrengst van daklozendag gaat naar Plan Nederland.
Kosten voor deelname bedragen € 85,- per persoon. Van dit bedrag gaat € 35 naar het goede doel.  Voor dit bedrag worden 5 kinderen uit het project van Plan geholpen aan een geboorte registratiebewijs. Een equipe van 2 personen helpt dus al 10 kinderen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.