17 december 2017 – Haarlem

100 miles 1

De 100 mijl van Amsterdam is een nachtrally voor vooroorlogse automobielen. Een internationaal deelnemersveld met 50 internationale teams zullen onder barre omstandigheden het bejaarde mechaniek van hun wagens, hun zenuwen en de tegenstanders testen tijdens een 100 mijl lange nachtrit in het barre jaargetijde en over de gladste smalste wegen rond Amsterdam. Er wordt verzameld en gestart in Haarlem, het evenement is dan ook zeker de moeite van het bezoeken waard!

100 miles 3

Van de landelijke sfeer rond Amsterdam zal in het december duister weinig zichtbaar worden of het moet zijn op het korte parcours van de lichtjesroute even ten noordwesten van de stad. Het zal een bijzonder ervaring worden om dit alles te ervaren met auto’s die je in een zomerse concours omgeving verwacht en niet in dit jaargetijde in deze omgeving. Kortom, bereid u voor op een heel nieuw soort avontuur!

Startlokatie: Grote Markt, Haarlem

Programma

Deelnemers arriveren vanaf 13.00 uur op de Grote Markt in Haarlem. Het is een gezellige drukte want de winkels zijn open deze zondag en de stad is gezellig verlicht. Om 16.00 uur wordt aan de deelnemers een early dinner geserveerd.

Na de briefing wordt gestart om 18.00 uur.

De finish is om middernacht bij restaurant Belle in Oud-Zuilen.

100 miles 2

Meer informatie op www.the100miles.com/

Jouw rallyevenement ook op https://rallyevenementen.com? Mail naar de redactie.

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.