banner familieverblijfBenthuizen – 10 mei 2012

Op donderdag 10 mei 2012 wordt ‘De Dag voor het Familieverblijf’ georganiseerd. Doelstelling van deze dag is om overdag actief en sportief bezig te zijn en deze dag feestelijk met elkaar af te sluiten. Er kan een keuze worden gemaakt uit deelname aan een golftoernooi, een golfclinic of een autorally. Het avondprogramma bestaat naast een diner ook uit een loterij en een veiling. Het geheel wordt omlijst met
muziek en optredens van diverse artiesten. Ook Robert ten Brink heeft zijn medewerking aan het avondprogramma toegezegd.

dagvanhetfamilieverblijf

Doelstelling
Na een voorbereidingsperiode van ruim 5 jaar en met volle medewerking van vrijwilligers en het bedrijfsleven is in december 2010 een familieverblijf, verbonden aan het Lange Land Ziekenhuis in Zoetermeer, op loopafstand gerealiseerd. De ambitie blijft om uiteindelijk een eigen locatie, bij voorkeur op het terrein van het ziekenhuis zelf, te realiseren. Daarvoor is heel veel geld nodig en worden er regelmatig diverse activiteiten georganiseerd.

Waarvoor kan ik inschrijven en wat kost het?

Pakket A
Golfwedstrijd 18 holes Texas Scramble met shotgunstart om 12.00 uur. Een flight van vier spelers (met minimaal GVB) kost € 550,00, excl. BTW. Individuele inschrijving is ook mogelijk voor € 150,00 p.p. excl. BTW.

Pakket B
Golfclinic voor beginners of een Golfclinic Plus (voor gevorderden). Start om 12.00 uur. De clinics bestaan uit anderhalf uur les in de verschillende onderdelen van het golfspel, gegeven door golfprofessionals. Na de lunch spelen de deelnemers aan de clinics een onderlinge wedstrijd op de par-3 baan van Bentwoud. Deelname aan een van de clinics kost € 125,00 p.p. excl. BTW.

rally 22

Pakket C
Prachtige autorally door Het Groene Hart met eigen auto en twee deelnemers per auto. De start is rond 11.30 uur en op de route is ondermeer gelegenheid voor het nuttigen van een lunch en/of consumpties. De kosten bedragen € 125,00 p.p. excl. BTW.

Pakket D
Avondprogramma. Voor hen die overdag verhinderd zijn en voor partners van deelnemers is ook deelname vanaf 17.00 uur mogelijk. Dit arrangement voorziet in deelname aan de borrel met bittergarnituur, aan het 3- gangen diner en aan de feestavond . Afhankelijk van (nog) beschikbare plaatsen bedragen de kosten hiervoor € 90,00 p.p. excl. BTW.

Meld je nu aan op: info@familieverblijf.com

Inbegrepen :

Verder goed om te weten:
Tijdens het diner zal de prijsuitreiking van zowel de golfwedstrijd, van de golfclinics en van de autorally plaatsvinden. Ook zullen er bijzondere items tegen opbod worden geveild en er zal een verloting worden gehouden van prijzen die door het bedrijfsleven beschikbaar zijn gesteld. Tijdens het avondprogramma zullen diverse artiesten optreden.

De netto opbrengst van deze dag komt geheel ten goede aan het Familieverblijf.

Gaarne zie ik u ook op donderdag 10 mei 2012 !!

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.