delftsblauw_2016

Delft – 25 september 2016

Op 25 september van dit jaar gaat traditiegetrouw weer de DelftsBlauwRit van start. Oldtimers, klassiekers, cabrio’s en hedendaagse automobielen zullen een mooie tocht maken door het Groene Hart van Nederland. Het is een tourtocht waar alle soorten auto’s aan mee kunnen doen! De organisatie is handen van Rotary Club Delft Koningsveld.

De route voert dit jaar door het Groene Hart van Nederland. Veel natuurschoon en rustige wegen en er is een mooie stop om van een welverdiende lunch te genieten. Er wordt weer gefinisht op de Markt in Delft.

De inschrijfkosten bedragen € 100,- per team van 2 personen, voor iedere extra passagier geldt een toeslag van € 20,- per persoon. De inschrijving is reeds geopend, dus hoe sneller u zich aanmeldt, hoe lager uw startnummer! Let op: de inschrijving is pas definitief na betaling van het startgeld!

De opbrengst van deze rit wordt ook nu weer besteed aan een of meerdere goede doelen, die Rotary Club Delft Koningsveld steunt. Het eerste jaar heeft de DelftsBlauwRit € 3000,- opgeleverd, die ten goede zijn gekomen aan de Stichting Delftse Vakantie Activiteiten. Vorig jaar werd, mede door de bijdrage van € 3000,- uit de DelftsBlauwRit 2015, totaal € 8000,- bijgedragen aan de wederopbouw van een basisschool in Nepal.

Voor meer informatie, inschrijving en sponsoring: www.defltsblauwrit.nl

Jouw rally ook op www.rallyevenementen.com? Mail naar de redactie.
rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.