Utrecht – 11 en 12 mei 2012

Man. Vrouw. Sturen. Navigeren. Genieten. Een gouden combinatie.

De DomDomDom rally is exclusief voor gemixte koppels. Op 11 en 12 mei 2012 toeren de equipes in hun classic cars en sports cars van Dom tot Dom tot Dom. Alle ingrediënten voor een uitdagend, avontuurlijk en gezellig weekend zijn aanwezig! De dames (st)rijden tegen de heren om de overwinning.

domdomdomDeze rally doet een flink beroep op het concentratievermogen en richtingsgevoel van de equipes. Domweg een aantal kilometers maken is niet voldoende. Beide dagen wordt een serieuze afstand afgelegd en worden de equipes onderworpen aan een regelmatigheids- of behendigheidsproef.

Het feelgoodgevoel is echter minstens zo belangrijk als het competitieve aspect. De deelnemers genieten samen van culinaire specialiteiten, Onderweg geniet u van de mooiste routes, culinaire verrassingen en natuurlijk elkaars gezelschap. U zou bijna vergeten dat het hier om een wedstrijd gaat… Verder wordt er gezorgd voor een spetterende feestavond en een overnachting in een sfeervol hotel. De DomDomDom Rally is kortweg de perfecte rally voor koppels.

Een deel van het inschrijfgeld wordt gedoneerd aan stichting energy4all. Deze stichting zet zich in voor kinderen met stofwisselingsziekten.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website: www.domdomdomrally.nl

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.