Aldwark – 3 mei 2015

Ook in 2015 kan iedereen weer deelnemen aan het leukste wat je met een Mini kunt beleven: de Dutch Mini Rally. De Dutch Mini Rally vindt dit jaar plaats op een van de mooiste plekken van Engeland: de Yorkshire Dales en de Yorkshire Moors.

Vanuit het Aldwark Manor Hotel zullen dagelijks mooie en uitdagende routes worden uitgezet die de deelnemers langs de mooiste plekken van de Dales zal gaan leiden.

mini-0
De rally van 2015 ziet er als volgt uit:

Dag 1:
Op zondag 3 mei verzamelen de deelnemers zich in de haven van IJmuiden voor de overtocht naar Newcastle.

Dag 2:
Op maandagmorgen 4 mei is start van de 1e rallydag op de terminal van de haven van Newcastle.

Dag 3:
Op dinsdag 5 mei is de 2e rallydag en strijden de deelnemers in en rond de wegen van de Yorkshire Dales waar na het diner nog een facultatieve avondetappe zal worden verreden.

Dag 4:
Ook op woensdag 6 mei, de 3e rallydag, rijden de deelnemers op de kleine wegen in het district Yorkshire en de Yorkshire Moors.

Dag 5:
Op de 4e rallydag donderdag 7 mei zal weer koers worden gezet naar de haven van Newcastle. Nadat er is ingescheept in Newcastle zal op de boot, tijdens het diner, de prijsuitreiking plaatsvinden en weten we wie de Dutch Mini Rally 2015 op zijn of haar naam mag schrijven.

Dag 6:
Na een nacht op de boot, het ontbijt op 8 mei de aankomst in IJmuiden en dan zit het er weer op.

mini-1

Inschrijven in 3 klassen

De Comfortklasse is voor de beginnende rallyrijder die kennis wil maken met de rallysport en zonder al teveel ingewikkelde spelelementen aan de finish wil komen. Maar ook de huidige toerklassers die meer van de prachtige natuur dan van de kaarten willen genieten is dit de ideale klasse.

De Toerklasse is voor de iets meer ervaren rallyrijder die wel houdt van het oplossen van een puzzeltje op de kaart. De route zal ingetekend worden op kaarten en middels bol-pijlen.

En dan de Sportklasse. Deze is voor de ervaren rallyrijder die graagwordt uitgedaagd. De route zal ingetekend worden op kaarten en kent weinig bol-pijlen. De kaarten zijn méér dan uitdagend en kennen een aantal ingewikkelde routeopdrachten.

Mini-2

Deelnemen aan de 11e editie van de Dutch Mini Rally 2015 kost € 1.475,- euro en dat is inclusief 2 overtochten met de boot (incl. diner en ontbijt), 3 hotelovernachtingen (incl. diner en ontbijt) en alle zaken zoals routeboeken, rallyschilden, etc.

Inschrijven en meer info : www.dutchminirally.nl
Inschrijven kan tot 31 januari 2015 en bij 35 equipes sluit de inschrijving.

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.