Genemuiden – Donderdag 29 maart2012

Op 29 maart klinkt om 8.30 uur het startschot van de Sampark Rally. De tour is verdeeld in verschillende etappes en begint in Genemuiden. Halverwege maken we een pitstop waar ons een heerlijke lunch wacht. Aan het einde van de middag sluiten we af met een feestelijk diner op Landgoed Oldenruitenborgh in Vollenhove, waar volop tijd is voor ontmoeting. De opbrengst van deze dag komt volledig ten goede aan Stichting Sampark, die zich inzet voor de toekomst van kinderen in de sloppenwijken en op het platteland in en nabij Delhi, India.

sampark

Het belooft een enerverend netwerkevent te worden waarbij meedoen belangrijker is dan winnen. Niettemin hebben we een blinkende beker in de kast staan voor de kampioen! U kunt kiezen uit deelname aan de klassieke klasse, deze is voor auto’s uit het bouwjaar 1975 of daarvoor, of de tourklasse waaraan elk type auto aan mag doen.

Over Sampark
Stichting Sampark is een Non Govermental Organisation en initiatief van Venture Group. Sampark zet zich in voor kinderen in India en probeert hen een betere toekomst te bieden. Aangezien de bedrijven binnen Venture Group een aantal bedrijfsactiviteiten in India hebben, is het mogelijk de projecten met regelmaat te bezoeken. Dit doet zij door middel van:

2e 3e wereldproject 2011
In 2011 werd het project ‘Onderwijs voor meisjes langs de Ganges’ door gemeente Zwartewaterland gekozen als gemeentelijk 2e 3e wereldproject. Dit project richtte zich specifiek op de verbetering van vier plattelandsscholen, waarbij met gratis onderwijs voor meisjes speciale aandacht was voor deze doelgroep. De afsluiting van het 2e 3e wereldproject zal 6 maart zijn, maar de teller staat momenteel bijna op
€ 80.000.

Meer informatie op www.samparkrally.nl

Stichting Sampark
Schering 31-33
Postbus 88 Genemuiden

t. 38 – 385 50 00
e. rally@sampark.nl
@St_Sampark

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.