EMMEN/KLAZIENAVEEN – Zondag 2 april 2017 ->

De leden van Rotaryclub Emmen Monarch zetten zich herhaaldelijk in om geld bijeen te brengen voor goede doelen en organisaties die een steuntje in de rug verdienen. Dit voorjaar richt de Monarch Rally zich op onderzoek naar de zeldzame ziekte Epidermolysis Bullosa (EB).

Voor2

Dit is een erfelijk, vooralsnog ongeneeslijke huidaandoening. Debra Nederland, de patiëntenvereniging voor mensen met EB, en de stichting Vlinderkind, de fondsenwervende organisatie voor onderzoek naar EB, zochten hiervoor een onderzoek uit, uitgevoerd het UMCG, en dat de patiënten met EB zal helpen. Met de Monarch Rally ondersteunt de Rotaryclub dit onderzoek en daarmee Debra Nederland en Vlinderkind.

Om een financiële bijdrage te leveren aan het goede doel organiseert de Rotaryclub Emmen-Monarch haar derde Monarch Rally. Zondag 2 april start de rally vanuit Klazienaveen en u kunt zich nu opgeven voor deze volledig verzorgde dag. Deze rally is voor iedereen toegankelijk, deelnemers hoeven niet geoefende rallyrijders te zijn, ook zijn er geen speciale wensen met betrekking tot de auto waarmee u rijdt. De deelnemers komen langs mooie plekjes in Drenthe, Groningen en Duitsland. Tijdens de rit maakt u kennis met cultuur- en natuurhistorische wetenswaardigheden. Vele bijzondere locaties en markante punten passeren de revue en een klein wedstrijdelement maakt deze toertocht nog leuker!

We hopen deze zondag met een deelnemersaantal van 80 equipes een mooi bedrag voor de vlinderkinderen te realiseren. Meer informatie en inschrijven via: www.monarchrally.nl.

Jouw rallyevenement ook op https://rallyevenementen.com? Mail naar de redactie.

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.