Perpignan – 25 april t/m 2 mei 2015

Zon, zee,  prachtige routes en meer.

Tussen de Zuid Franse stad Perpignan en het Italiaanse Portofino ligt een ca. 700 km lange , fraaie kustlijn. Daarachter diverse, oude,  secundaire en soms zeer geaccidenteerde wegen en weggetjes. Dat zijn de parcoursen die de de deelnemers aan de 25 European Veteran Rally, tussen 25 april en 3 mei 2015, gaan rijden. Nostalgie met  een nieuw prachtig decor na elke bocht. Temeer daar het tijdschema van dit Vijfde Lustrum ruimschoots tijd biedt voor een eigen verkenning van de  natuur en de Middeleeuwse dorpjes en stadjes  aan, of hoog boven Le Grand Bleu. Maar er is meer. Een exclusief bezoek aan de Vignoble de Paul Mas, waar men van een uitgebreide wijnproeverij geniet. En, in de Provence leert men, tijdens het bezoek aan het Laboratorium L’Óccitane,  hoe men aldaar de verschillende parfums en de geuren creëert.

EVR-b

Tour-, en Sportklasse

De European Veteran Rally is geen snelheidswedstrijd. Eénerzijds vanwege het respect voor het historisch erfgoed waarmee gereden wordt, en ten tweede, om de équipe ruimschoots te laten genieten van de gekozen parcoursen. Alleen de Sportklasse-rijders rijden iedere dag een Régularité, vaak aan de hand van kaartfragmenten met diverse controlepunten. De Tourklasse-deelnemers rijden dezelfde fraaie routes zonder wedstrijdelement. Gemeenschappelijk tijdens deze rally is  tevens het genieten van een homogene, internationale groep historische autobezitters, de goede overnachtingshotels en restaurants in Perpignan, Cap d’Agde, Arles, Aix en Provence, Saint Raphael ( 2 x ) , Pigna en Rapallo.

Meer info : www.epr.nl

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.