2014-03-20 22_58_31-Oldtimerdag Lelystad

15 juni 2014 – Lelystad

De KNAC werd 116 jaar geleden opgericht en met het oog op dat memorabele feit organiseert de KNAC dit jaar de ‘116 Toer’ voor haar leden. De datum valt samen met de Nationale Oldtimerdag en daarom werd er voor samenwerking gekozen.

De ongeveer 170 km. lange rit start in de ochtenduren op het Landgoed Maarsbergen, de voormalige woonplaats van de legendarische Nederlandse autocoureur Carel Godin de Beaufort. De route voert de deelnemers via de Utrechtse Vallei en de Veluwe naar de finish die plaats vindt op het parcours van de 30e editie (lustrum) van de Nationale Oldtimerdag rond de Bataviahaven in Lelystad. Zestig equipes met klassieke automobielen strijden in twee leeftijdscategorieën om de hoofdprijs.

De rit voert in aankomstlocatie Lelystad onder meer over de kombaan van de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW). De deelnemende klassieke automobielen vormen een waardevolle aanvulling op de reeds 425 ingeschreven veteran, vintage en classic cars van de Nationale Oldtimerdag.

Op het dagprogramma staan daarnaast vermeld:

Het evenement vindt plaats op de Bataviaboulevard (aangrenzend aan Batavia Stad Outlet Fashion) van 09.00 uur tot 17.00 uur en de toegang is gratis.

Meer informatie over de KNAC 116 Toer : www.KNAC.nl, waar ook kan worden ingeschreven.

Bron: Nationale Oldtimerdag

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.