Zoetermeer – vrijdag 3 april 2020

Op vrijdag 3 april 2020 vindt de tweede editie van de Floravontuur Businessrally plaats. Heb jij een voertuig op meer dan 2 wielen, merk en leeftijd maakt niets uit, en zin in een leuke middag te midden van andere ondernemers uit de regio? Schrijf je dan met een bedrijventeam in voor de Floravontuur Businessrally.

Floravontuur Businessrally

Groene Hart
Dit rallyevenement wordt georganiseerd door Floravontuur Businessclub, de grootste businessclub in de regio Zoetermeer. Meedoen aan de Floravontuur Businessrally is niet alleen genieten van het Groene Hart in volle glorie en van rijden op wegen waar je normaal niet komt, maar het is ook bol-pijl-navigeren, aan de slag met kaartlezen, controleletters verdienen en instinkers doorzien. En tóch is rallyervaring niet nodig! Het team dat met de minste omwegen de eindbestemming bereikt is de winnaar. Doe je ook mee?

fpz 2

Programma
12.30 u Ontvangst met koffie/thee en wat lekkers
13.00 u Woord van welkom en uitleg over de rally
13.15 u Start van de Businessrally
16.00 u Finish van de eerste equipes en aanvang netwerkborrel
18.30 u Einde programma

fpz 3

Aanmelden
Registreren gaat gemakkelijk via dit formulier. Voor leden van de businessclub zijn er geen kosten verbonden aan deelname (1 equipe per donateur). Aan niet-leden wordt een bijdrage in de kosten gevraagd van € 50,- per equipe.

Meer informatie over Floravontuur Businessclub: www.promotiezoetermeer.nl