De Generations Rally wordt voor de tweede keer gehouden in 2020, op zaterdag 5 september. Met meer dan 75 voertuigen en 150 rallyvrienden was de 2019-editie direct een succes en werd deze unieke teamrally, alleen voor twee-generatie-deelnemers geopend.

De editie van dit jaar biedt plaats aan maximaal 75 auto’s. Een breed scala aan merken en typen is welkom. U kunt deelnemen met een klassieker, cabrio of sportwagen, ongeacht het bouwjaar.

generations

Oldtimers geven de Generations Rally een extra dimensie en de organisatie moedigt deelname aan oldtimers sterk aan. Er is geen aparte oldtimerklasse, dus je kunt je voor elke klasse inschrijven (tour en sport) met een oldtimer. Er zijn echter wel prijzen te winnen voor de best geklasseerde vintage car in elke klasse. Auto’s gebouwd vóór 1950 hebben automatisch de Vintage-status en krijgen een speciale parkeerplaats bij start, lunch en finish.

Wat kun je verwachten?
Ervaar al het plezier dat een rally te bieden heeft, met 130 km heuvels, bossen en prachtige kastelen van de regio ‘Achterhoek’. Het avontuur begint op een nog te onthullen locatie nabij de Duitse grens met koffie met de andere petrol heads. Niet veel later manoeuvreer je door de Achterhoek, de thuisbasis van prachtige kastelen en herenhuizen.

generations2

Het horloge
Exclusief ontworpen voor The Generations Rally door Fromanteel. Elk horloge heeft een speciale gravure op de achterkant van de kast en is slechts beperkt geproduceerd. Alle deelnemende teams ontvangen één horloge met hun toegangsticket. Een tweede horloge kan apart worden gekocht voor je teamgenoot. Deelnemers aan de rally krijgen hun teamnummer op de achterkant van hun horloge gegraveerd.

Registratie
Inschrijven start op 10 januari 2020. Alle informatie over de Fromanteel Generationsrally vind je op www.generationsrally.com.

Jouw rally ook op https://rallyevenementen.com? Mail de redactie.

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.