Fundraising evenementen

Bij een event fundraising werven de deelnemers, sponsorinkomsten voor een goed doel of fonds. Een voorbeeld hiervan is wanneer je kind een sponsorloop op de basisschool heeft. Deze vorm van fondsenwerving komt steeds vaker voor bij non-profitorganisaties. Een rally als fundraiser evenement is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van onze specialisaties. 

Doe het eens anders!

Zoals in het voorbeeld hierboven, ligt de voorkeur voor dit soort evenementen bij sport. Een rally is hierbij de ultieme vorm van fundraising. Bedrijven kunnen verschillende deelnemers sponsoren door middel van geld waarbij ze mogelijk hun logo op de auto mogen plakken. Uiteindelijk wordt de eindopbrengst opgeleverd door de inschrijfgelden en de inkomsten vanuit sponsoring. Hoe meer deelnemers je weet te strikken, hoe meer geld er naar het goede doel gaat.

 

Op zoek naar inspiratie?

Wil je wat meer voorbeelden van een fundraiser rally of ben je op zoek naar inspiratie? Dat kan! Vul het formulier in en je krijgt van ons vrijblijvend de gewenste informatie.

Let's rally together

Wil je meer weten over ons aanbod? Vraag dan nú meer informatie aan. Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

rallyevenementen lets rally 1