Wijk bij Duurstede – 2 september 2011

Op vrijdag 2 september klinkt om 12.00 uur het startschot voor de Goede Doelen Rally 2011 van Staalbankiers: een prachtige jaarlijkse traditie die alweer haar zesde editie beleeft. Tientallen bijzondere auto’s staan dan in de startblokken bij het prachtige Kasteel Duurstede in Wijk bij Duurstede.

Dit jaar is de Goede Doelen Rally om meer dan één reden een bijzondere gebeurtenis. Zo zamelt Staalbankiers geld in voor NSGK voor het Gehandicapte Kind. Met deze bijdrage kunnen kinderen met een handicap zorgeloos spelen, leren en op vakantie gaan en als zij iets ouder zijn, uitgaan, op zichzelf wonen en een passende baan vinden. Tijdens de rally staat een loterij op het programma waarvan de opbrengst ten goede komt aan NSGK.
Indrukwekkend

GDR2010 15De indrukwekkende colonne van MG’s, Lamborghini’s, Jaguars, Aston Martins en andere oldtimers trekt langs de talloze mooie plekjes die Midden-Nederland rijk is en eindigt in Noordeloos. Bij Restaurant De Gieser Wildeman worden de klassiekers geparkeerd voor de feestelijke afsluiting.
De gasten worden ontvangen door het Toverbaltheater, een theatergroep voor mensen met een handicap. Sander Smale, kinderambassadeur van NSGK, verzorgt de muzikale omlijsting van de prijsuitreiking.

Programma

11.00 uur  Inloop en ontvangst
11.30 uur  Welkom door Staalbankiers en NGSK
11.40 uur  Korte briefing deelnemers
12.00 uur  Vertrek deelnemers
16.30 uur  Aankomst bij Restaurant De Gieser Wildeman
19.15 uur  Prijsuitreiking

Informatie

Adres Kasteel Duurstede: Langs de Wal 6, Wijk bij Duurstede
Adres Restaurant De Gieser Wildeman: Botersloot 1, Noordeloos

Meer informatie: www.goededoelenrally.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.