Zaterdag 12 mei 2012 – Noordwijk aan Zee

De Tulpen Rallye Sprint, het spectaculair publieksevenement dat sinds 2010 de finish van de meest populaire historische rally van Nederland opluistert, wordt ook in 2012 weer georganiseerd. Liefhebbers van de Tulpen Rallye én van klassieke auto’s zijn verheugd dat in de Bloemenbadplaats ook volgend jaar tijdens de finish van de Tulpen Rallye weer veel valt te beleven. De Koningin Wilhelmina Boulevard zal de hele dag in het teken staan van nostalgie en klassieke, zelfs vooroorlogs auto’s. Het evenement vindt deze keer plaats op zaterdag 12 mei 2012.

tulpenrally sprint vintage

Avalon Evenementen verzorgt de totale facilitaire invulling van het evenement, inclusief vergunningaanvraag, het veiligheidsplan en de benodigde voorzieningen. De boulevard wordt ingericht als tijdelijk ‘circuit’: de deelnemers proberen in zo’n kort mogelijke tijd een afstand van exact 2 x 125 m af te leggen. Ze doen doet à cheval, dus met stilstaande start en met tussenstop en finish met de finishlijn tussen het voor- en achterwiel. Een leuke klassementsproef die voor prachtige taferelen zorgt. Foto- en filmcamera meenemen dus!

Een impressie van voorgaande edities: Tulpen Rallye Sprint (youtube)

Actuele informatie over de tulpenrallye: www.tulpenrallye.nl

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.