Groningen – zondag 4 september

Op zondag 4 september 2011 vertrekt vanuit Groningen een strikt gelimiteerd aantal van 20 equipes in klassieke automobielen die gebouwd zijn vanaf 1950 tot 1987 voor een prachtige en ontspannende rit door boeiende en afwisselende landschappen van Nederland, Duitsland en Tsjechië. Onderweg worden diverse bezoeken afgelegd aan interessante bezienswaardigheden. Tijdens de rit krijgen de deelnemers een aantal opdrachten mee die deel uitmaken van de einduitslag.

groningen praagDe overnachtingen onderweg vinden plaats in vriendelijke, gastvrije en middelgrote Duitse 3/4-sterren hotels en in Praag in een groter 4 sterren Hotel.
In Praag, de onbetwiste parel van Midden-Europa, wordt één dag verbleven en staan er een paar bijzondere ontmoetingen op het programma.

De 20 equipes zullen worden begeleid door een deskundig duo van mecaniciens, inclusief een auto-ambulance.  Niet alleen tijdens de rit, maar ook op de overnachtingsplaatsen staat veiligheid van de rijders en auto’s voorop. Op zaterdag 10 september wordt de laatste etappe richting huiswaarts gereden.

Vertrek is op Grote Markt in Groningen om 10.00 uur.

Meer informatie op : www.gp-challenge.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.