Zeeland – zaterdag 25 augustus 2018

De Happy MidSummer drive start en finisht in Zeeland, nee niet de provincie, maar een gezellig Brabants dorpje, zo’n 20 kilometer ten oosten van Den Bosch. Een schitterende regio met afwisseling tussen weilanden, bossen en plassen.

Je bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze 13e editie van de Happy MidSummer Drive. Dit jaar rijden we voor het grootste deel in een voor ons nieuw gebied, het oosten van de provincie Brabant en starten we bij restaurant “Het Witte Huis” net buiten het dorp Zeeland.

midsummer 1

Er kan gestart worden in de Sport- of in de Tourklasse, al naar gelang de (kaartlees)ervaring van de equipe. Voor beide klassen zal een route uitgezet worden met een totale lengte van ongeveer 230 km, verdeeld over 2 ochtend- en 2 middagtrajecten. Er worden maximaal 70 equipes aan de start toegelaten. Met dit aantal kan de rekenkamer snel een klassement opmaken, zodat na de finish van de laatste equipe vlot met de prijsuitreiking kan worden begonnen.

Deelnamevoorwaarden
Het inschrijfgeld voor dit gezellige en sportieve evenement bedraagt slechts € 130,00 per equipe.

Dit bedrag is inclusief:

Er kan deelgenomen worden met alle typen auto’s, klassiekers, cabrio’s en sportscars, ongeacht het bouwjaar.

Website en aanmelden: www.happydrives.com

Jouw rally ook op https://rallyevenementen.com? Mail de redactie.
rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.