Baarn – Hoogland – 31 mei 2015
Op zondag 31 mei wordt voor de derde keer de Highland Rally gereden. Als speciale gast is Andre Kuipers, nationale ruimtevaartheld, aanwezig om over zijn ervaringen te vertellen en de prijsuitreiking voor zijn rekening te nemen.

De Highland Rally is een mooie en uitdagende toertocht door midden-Nederland die jaarlijks wordt georganiseerd voor het goede doel. De route wordt uitgezet samen met Petrol & Wine en Octane Magazine.

Highland-1Ladies Challenge
Heb je een oldtimer, een bijzondere auto of wordt je gewoon blij van autorijden? Doe dan mee! Speciaal voor de dames-equipes is er een unieke “Ladies Challenge”. De kosten voor de tour-tocht, inclusief ontvangst, uitgebreide lunch en goed verzorgde BBQ zijn €125,00 per equipe van twee personen.

Alle kinderen moeten kunnen sporten
De opbrengst van de Highland Rally 2015 gaat naar Jeugdsportfonds en de Andre Kuipers Stichting. 
Jeugdsportfonds geeft sportkansen aan kinderen uit gezinnen die het financieel minder makkelijk hebben. Lions Club Hoogland vindt dat deze kinderen ook mee moeten kunnen doen met sporten bij de lokale sportverenigingen.
De Stichting van Andre Kuipers zet zich in voor diverse doelen waaronder de WE foundation en het Emma Kinderziekenhuis.

highland-2Een heerlijke dag
Ook dit jaar wordt weer een complete verzorgde dag aangeboden met een uitstekende lunch bij het Berghotel Amersfoort en een goed verzorgde Barbecue bij Restaurant Concordia in Hoogland. De start vindt plaats bij Garage Lettenmeijer in Baarn waar u wordt begeleidt door Vivian Slingerland.

De rally is een tourrit zonder snelheidselement en staat open voor klassiekers en ook exclusieve auto’s. Het wagenpark is te bewonderen rondom restaurant Concordia in Hoogland na de finish rond 17:00 uur.

Meer informatie is te vinden op www.highlandrally.nl.

Organisatie: Lions Club Hoogland

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.