Toscane 2014-1
Toscane – 9 t/m 12 september en 12 t/m 15 oktober 2014

Het mooiste zakelijke relatie evenement vindt dit jaar voor de 10e keer plaats in het prachtige Toscane. Chrome geeft u ook dit jaar weer de gelegenheid om samen met uw gewaardeerde zakelijke relaties vier dagen te genieten van het beste dat Toscane biedt. Schitterende rally-trajecten, telkens in een andere klassieke automobiel, een milde vorm van competitie met ook nadrukkelijk de ruimte om nader met de Toscaanse cultuur en keuken kennis te maken.

Wij hebben nog plek voor twee groepen met maximaal 30 personen, zorg dat u er snel bij bent. Neem voor meer informatie contact op met Chrome.

Toscane 2014-b

NIEUWE LOCATIE | IL POGGIALE 
Jaarlijks proberen wij nieuwe locaties te vinden om onze deelnemers te verrassen. Tijdens onze zoektochten stuitten wij op een werkelijk schitterende eeuwenoude Villa ‘Il Poggiale’.  Deze villa ademt de sfeer uit een ver en rijk Italiaans verleden en biedt u haar gastvrijheid. Gelegen onder de rook van het stadje San Casciano in Val di Pesa is deze mooie plek de ideale uitvalsbasis om de omgeving te verkennen.

INDIVIDUELE INSCHRIJVING
16 t/m 19 oktober
Naast de zakelijke  reeks rally’s wordt ook ieder jaar een rally event op basis van individuele inschrijving georganiseerd. Per team van twee personen kunt u zich inschrijven om u te meten met de overige deelnemers. Ook bij deze rally geldt de combinatie van een milde competitie met al het moois dat het Toscaanse landschap en de lokale keuken u bieden. Ieder traject rijdt u in een andere Chrome klassieker door de landschappen van de Chianti Vallei en de ‘Val di Pesa’, door eeuwenoude Etruskische dorpjes en langs plekjes waar slechts weinig toeristen u zijn voorgegaan.

Meer informatie? Stuur een mailtje:

info@chrome.nl of info@rallyevenementen.nl

 

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.