Op rallyevenementen.com is veel belangrijke informatie te vinden over rallyevenementen die in ons land worden georganiseerd. Het betreft niet alleen toegankelijke rally’s met bijvoorbeeld een charitatief doel georganiseerd door business clubs en verenigingen, hier kan iedereen met een goedgekeurde en verzekerde auto aan meedoen, maar ook bijvoorbeeld rallyevenementen in het kader van het Nationaal Historisch Kampioenschap. Voor deze rally’s gelden bijzondere regels ten aanzien van de organisatie, de competitie en de deelnemende auto’s.

Op dit gedeelte vindt u informatie over o.a. reglementen en navigatiemethodes. Mist u iets, of wilt u dat iets wordt toegevoegd, laat het ons weten. Aan bod komt o.a.:

nationaal reglement regelmatigheidsritten (NRR)
navigatiemethoden
assurantieverklaring

Zelf organiseren
Wilt u een rally organiseren voor een goed doel of voor uw business club en vraagt u zich af wat hier allemaal bij komt kijken? Neem gerust contact op om de mogelijkheden en de onmogelijkheden te bespreken.

Informatie aanvragen

[contact-form] [contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /] [contact-field label=”Email” type=”email” required=”true” /] [contact-field label=”Telefoon” type=”text” /] [contact-field label=”Uw vraag” type=”textarea” required=”true” /] [/contact-form]

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.