Nieuw Vennep – 26 april 2015

Op zondag 26 april 2015 wordt de 16e Venniper Koninginnerit georganiseerd. Het evenement kent jaarlijks zo’n 135 deelnemers die met hun klassieke auto de vintage-, sport- of tourklasse rijden.

venniper-1

Deelnemers kunnen hun startplaats reserveren op de website van de Venniper Koninginnerit, www.vkrit.nl. Deelnemende auto’s moeten van 1975 of eerder zijn. De inschrijving per equipe bedraagt € 95,-. U en uw bijrijder ontvangen op de dag een kop koffie met vers gebak, een origineel routeboek, routeschild, onderwegtas met versnaperingen en een uitgebreide lunch op een mooie locatie. Na de finish vindt er een feestelijke prijsuitreiking plaats en wordt er een uitleg gegeven van de gereden route en diverse opdrachten.

De eerste deelnemers hebben zich reeds aangemeld. Onder de inschrijvingen bevinden zich prachtige auto’s als een Renault Floride, Jaguar XK 140 DHC, Citroën AC4 Torpedo en diverse DAF personenauto’s. Vorig jaar vierde de Venniper Koninginnerit haar 15-jarig bestaan. Om die reden werd gekozen voor een alternatieve startlocatie in Ophemert. Dit jaar zullen de start en finish weer plaats vinden in Nieuw-Vennep.

De laatste jaren werden de routes uitgezet door Gerard Heimerikx. Hij draagt dit jaar het stokje over aan ervaren route-uitzetter Fred Hak. De route voert langs uitdagende wegen en bijzondere locaties, waarbij diverse kaartleessystemen gehanteerd worden.

Bron en inschrijvingen: www.vkrit.nl

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.