Maastricht – 12 t/m 15 januari 2017

InterClassics & TopMobiel is het grootste oldtimerevenement van de Benelux en vindt plaats van 12 t/m 15 januari in MECC Maastricht. De mooiste en meest exclusieve voertuigen in de Benelux, alles op het gebied van automobilia en ook dit jaar staan weer mooie thema’s op het programma. Dit evenement is een MUST voor alle oldtimerliefhebbers!

interclassics_2017

Thema: Ferrari – 70 jaar perfectie in elke auto

Topdesign dat voor tijdloze elegantie zorgt en een enorme kracht onder de stijlvolle motorkap. Al zeventig jaar geeft Ferrari eigenschappen als deze mee aan zijn succesvolle wagenpark. Aan de raceauto’s – sinds de start van de Formule 1 in 1950 onlosmakelijk verbonden aan overwinning en snelheid – en aan de fraaie bolides voor het dagelijks gebruik.

interclassics-2017

Bij de 250 GT SWB Berlinetta Competitione uit 1960 komt die kracht en pracht goed tot uiting. Deze telg uit Maranello is te zien op de komende InterClassics Maastricht, evenals de 166 MM, de F40 en de Testarossa. Met zo’n 25 auto’s tonen we, samen met Ferrari Club Nederland, zeven decennia roemrijke geschiedenis. 70 jaar perfectie in elke auto.

Meer informatie op de http://www.ic-tm.nl/.

Kaartverkoop ook via de website van InterClassics & TopMobiel.

 

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.